Bio

Dj Marvin comença a la seva carrera musical l’any 2005 punxant en varies discoteques i festes populars en diverses localitats d’arreu de Catalunya, sobretot a la zona del Vallés.

Al llarg dels anys i combinant varis estils musicals aconsegueix fidelitzar el seu públic amb sessions molt dinàmiques i participatives.

Al llarg d’aquests anys ha tingut la oportunitat de treballar en algunes de les millors discoteques de Catalunya compartint cabina amb grans DJ’s nacionals.

EXPERIÈNCIA
Actualment resident setmanal a Le Poupée, la discoteca de referència de Sant Celoni i tot el Baix Montseny des de principis del 2011.

Del setembre del 2015 al octubre del 2016 també ha estat de resident en les sessions de dijous i divendres a la mítica Sala Bikini de Barcelona.

Anteriorment resident a la Discoteca 4 de Sant Celoni durant 5 anys, al grup Turisme 35 de Calella (Oxygen i Turisme 35) durant dues temporades d’estiu i a la discoteca Intropia de Vallgorguina durant 2 anys.

També ha actuat en altres locals com: Ultra Club (antic Millennium & Cosmic Club), Sala Bikini, Sikim Empuriabrava, Lux Olot, Stromboli Olot, Sala Salamandra 2, La Riviera Tossa, Chic Deluxe Roses, Bubus Mollet, Park Paladium Sabadell, I’m Sorry Loli, Smile Granollers, Elegance Mataró, Primer Discotheque Vic, Hot Fata, Enigma Cardedeu, Kauai Calella, Oxygen Calella,  Turisme35 Calella, Món de Nit Figueres, Privat Granollers,…

També en diverses festes majors i festivals: Santa Maria de  Palautordera, Sant Esteve de Palautordera, Montseny, Cardedeu, Sant Celoni, Breda, la Garriga, Santa Eulàlia  de Ronçana, Vallgorguina, Gaserans, Descampat de Santa Pau, Telecogresca 2013,…